Зимові канікули! Де провести час?

Здоровье, профилактика, родителям, Товары для здоровья, фізкультура

26 грудня 2007 року о 14.00 відбудеться офіційне відкриття стаціонарного критого спортивного майданчика в Оболонському районі за адресою: Оболонський проспект, 22–а, поряд зі станцією метро «Мінська»

plastinka1.jpgВ життя нашого міста входить прекрасна задумка – забудувати подвір’я житлових будинків невеликими універсальними спортивними площадками для сімейного відпочинку, рухливих ігор дітей і дорослих, використовувати їх також як танцювальні майданчики. З урахуванням світового досвіду і особистих напрацювань такий дарунок Оболонському району зробив В’ячеслав Євмінов – автор вже відомого в світі приладу для догляду за хребтом.
За адресою Оболонський проспект, 22–а (поряд зі станцією метро «Мінська») коштом Центру Євмінова та Оболонської в м. Києві ради побудований та підтримується в робочому стані стаціонарний критий спортивний майданчик. На площі 200 кв.м. тут розташовані тренажери, профілактори Євмінова, місця для різних ігор. Сюди приходять і дорослі, й діти, і навіть матусі з малятами. Кожен отримує можливість займатися фізкультурою і, таким чином, поліпшувати своє здоров’я та настрій. Заняття з дітьми та людьми немолодого віку проводять інструктори. Відвідувати цей невеличкий спортивний комплекс можуть всі, в будь-яку пору року – в тому числі й зараз, взимку – і абсолютно безкоштовно. В районі працюють ще два комплексних майданчики, на яких навіть у зимову пору вдень можна грати в різноманітні спортивні ігри. Незабаром на цих майданчиках (вони розташовані на проспекті Героїв Сталінграда, 42–в та між будинками 2–а і 2–б по вулиці маршала Тимошенка) у денний період будуть проводитися дитячі турніри з мініфутболу, баскетболу, волейболу, інших видів активного відпочинку. Крім головного призначення майданчики прикрашають подвір’я.
Під час проведених нещодавно громадських слухань, присвячених проблемам оздоровлення мешканців Оболонського району, члени районної Комісії з питань охорони здоров’я, екології, фізкультури та спорту зрозуміли, що найбільше району не вистачає саме роботи з населенням, необхідно звести у дворах спортивно-ігрові майданчики, забезпечити їх інструкторами, щоб кожен бажаючий міг присвячувати фізичній активності хоча б півгодини-годину на день. Діти особливо потребують місця для активного відпочинку.
Резолюція форуму «Здорова Нація», який відбувся 13 вересня за ініціативи Президента України, містить посилання на вкрай недостатні можливості фізкультурно-оздоровчих закладів в нашій країні. Тому ініціатива Центру Євмінова в створенні умов для здорового способу життя мешканців Києва, особливо напередодні шкільних зимових канікул  2008 року, відповідає нагальним потребам сімейного оздоровлення, підвищення рівнів здоров’я дітей та молоді.  
Людям необхідно повернутись до забутих звичок безкоштовно відпочивати на спортивно-ігрових майданчиках неподалік від їх будинків.

Добавить комментарий