Похудіння – надійний засіб зцілення

Здоровье, ожиріння, профилактика, родителям, Спорт, фізкультура

cock.jpgЧим більше вивчаються причини багатьох неінфекційних захворювань, тим більш імовірним стає наявність одного, універсального механізму їх розвитку – запалення. Цей процес відомий як захисна функція, без якої неможливо одужання після травм, опіків, інфекційних захворювань. Лікарі давнини Гіпократ, Цельс, Гален описали головні ознаки запалення – почервоніння, набряк, жар, біль. Вони вважали запалення окремою хворобою, для боротьби з якою лікар повинен використовувати всі доступні засоби.
Іноді процес запалення продовжується і після припинення дії зовнішніх впливів і універсальна захисна реакція спрямовується проти організму. В результаті виникають хронічні захворювання, наприклад цукровий діабет, ревматоїдний артрит, ракова пухлина, атеросклероз та ін. Більш як сто років тому німецький патолог Рудольф Вірхов описав запалення як одну з причин раку та інфаркту. Сучасний погляд на причини діабету підтверджує роль запалення в його розвитку.
Провокують розвиток запалення так звані медіатори запалення, які виділяються клітинами крові. Поява цих небезпечних молекул неможлива без посередництва жирових клітин. Тому для профілактики діабету, рака та багатьох інших захворювань рекомендований один випробуваний засіб – похудіння. Звідси непохитний закон: багато рухатись, харчуватись в основному овочами, фруктами, рибою – в них містяться субстанції, які нормалізують імунні функції організму. Послаблюють запальні процеси загартовуючі процедури та помірні ультрафіолетові опромінення.
Наводимо одну з методик похудіння, яка використовується в медичній практиці. Гімнастика займає тільки 6 хвилин, але виконувати її потрібно кожну годину. Вправи прості, не потребують додаткового місця для виконання. Вже через три дні людина звикає до занять, зміцнюються  всі м’язи, а вага поступово знижується.
Скрытая гимнастика Воробьева
1. Ступни ног полностью касаются земли. Поднимайте и опускайте пятки – 40 раз.
2. Поднимайте и опускайте носки – 40 раз.
3. Сжимайте и разжимайте мышцы ягодиц – 40 раз.
4. Медленно втягивайте стенку живота – на выдохе, на вдохе – возвращайте в исходное положение – 15 раз.
5. При прямой спине сдвигайте лопатки к позвоночнику – 40 раз. Следите, чтобы плечи не двигались!
6. Руки разведите в стороны на уровне плеч. Сжимайте и разжимайте кулаки – 40 раз.
7. Повороты головы на 90 градусов – влево, потом вправо – 40 раз.
8. Вытягивание подбородка вперед – 40 раз.

Добавить комментарий